Välkommen till ProRehab naprapater i Arninge, Täby

Vi på ProRehab tror på kroppen. Vi tror att kroppen är till för att användas och att belastning är någonting bra. Vi tror att lösningen på ont i kroppen är att se till att muskler, leder och de inre organen är i balans. Med balans menar vi att det finns tillräckligt med rörlighet, tillräckligt med styrka för att klara av det vi utsätter kroppen för. Därför handlar det ibland om att öka rörligheten, ibland om att blir starkare. Ibland på ena sidan av kroppen, ibland på båda.

Vilka är ProRehab?

ProRehab startades våren 2003 i Kungliga Tennishallen på Östermalm och hösten 2006 flyttade vi verksamheten till Arninge i Täby. Vår verksamhet består idag av legitimerade naprapater med flera års samlad erfarenhet av bland annat elitidrottare, undervisning, yoga samt föreläsningar. Vi har även ett antal massörer som är ute och jobbar på företag.

Sofie Hallvig
Leg. naprapat
sofie@prorehab.se

Anette Wiborg
Leg. naprapat
anette@prorehab.se

Adrian Andersson
Leg. naprapat
adrian@prorehab.se

Anne Weibull
Leg. naprapat
anne@prorehab.se

Helen Westin
Leg. naprapat
helen@prorehab.se

ProRehab är medlemmar av Svenska naprapatförbundet

Svenska Naprapatförbundet bildades 1971 och är ett yrkesförbund för naprapater. Förbundet stödjer forskning, sätter upp etiska regler för naprapater, arbetar kontinuerligt med patientsäkerhetsfrågor och erbjuder kvalificerad fortbildning. Alla medlemmar i Svenska Naprapatförbundet har lagstadgad patient- och ansvarsförsäkring.

Svenska Naprapatförbundet

Hitta till oss i Arninge, Täby

Vår mottagning ligger i Arninge industriområde:


Gratis parkering direkt utanför mottagningen.
Från Täby
Kör E18 norrut och sväng av vid Arninge S. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 5 min.

Från Åkersberga
Kör Roslagsvägen (276) mot E18, fortsätt söderut på E18 och sväng av vid Arninge N. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 10 min.

Från Vallentuna
Kör Arningevägen (264) mot Stockholm tills du kommer till Arninge industriområde. Sväng vänster in på Leverantörsvägen och sedan andra höger som är Måttbandsvägen. Körtid c:a 10 min.

Från Vaxholm
Kör Kungsvägen (274) mot Stockholm och följ skyltningen mot Vallentuna, Arninge. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 15 min.

Från Danderyd
Kör E18 norrut och sväng av vid Arninge S. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 10 min.

Kontakta oss

Ring 08-585 000 09 eller skicka oss ett mejl till info@prorehab.se. Välkommen!

Boka tid online