Naprapatbehandling

En kropp som gör ont behöver hjälp, hjälp som vi kan ge dig. Oavsett om det är stela leder och ömma muskler eller överrörliga leder och kramplik muskulatur så ger vi dig en riktigt bra behandling.

Elitidrottare

Naprapatbehandling hos ProRehab

 • Vårt jobb är att ge dig och din kropp det den förtjänar – bästa möjliga naprapatbehandling. Bästa möjliga förutsättningar att fungera så bra som möjligt. En kropp som inte gör ont, eller en kropp som presterar på topp om det är det du önskar.

 • Vi ger dig handfast hjälp när du behöver det. Oavsett om du har fått ont idag eller haft det i många år, så tar vi hand om dig – direkt. Vår ambition är att du aldrig ska behöva vänta mer än ett dygn på en ledig tid hos oss.

 • Vi använder våra bästa redskap för att hjälpa din kropp att må bra igen. Manipulation, massage, pressur, stretch och ibland nålar. För den som vill, har vi råd och tips om övningar som ger riktigt bra resultat. Alla är olika och det är upp till dig hur du väljer när det kommer till träning och övningar.

 • Vi är specialister på rygg, muskler och leder och behandlar såväl akut smärta som kroniska besvär.
 • Vi kan kroppen och vi tror på kroppen. En kropp i balans klarar de på påfrestningar som du utsätter den för. Låt oss hjälpa dig dit.

Sjukvårdsförsäkring

Vi samarbetar med flera försäkringsbolag. De flesta sjukvårdsförsäkringar täcker flera naprapatbehandlingar per skada och år. Använd din privata sjukvårdsförsäkring hos oss, vi samarbetar med bland andra:

 • DKV Hälsa
 • If
 • Länsförsäkringar
 • SEB Trygg Liv
 • Skandia
 • Trygg Hansa

Olika försäkringsbolag har olika rutiner, kontakta oss så hjälper vi dig!

Idrottsskador

Ju mer du vill prestera med din kropp desto viktigare är det att få rätt hjälp. Ofta går skador att förebygga med preventiv behandling. Om skadan väl har uppstått kan rehabiliteringstiden minimeras om korrekt behandling utförs i ett så tidigt skede som möjligt.

Sedan 2005 tar vi hand om svenska tennistjejerna i Fed-Cup. Under tre säsonger tog vi hand om det svenska snowboardlandslaget och var på plats under OS i Turin. Vi har även hjälpt många utövare av bland annat fotboll, ishockey, orientering, handboll, volleyboll, ridning, dans, kampsport, friidrott, skidåkning och multisport.

Vi undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar din idrottsskada.

MammaMage

Certifierad MammaMage-tränareVåra MammaMage-certifierade naprapater ger dig bästa möjliga förutsättningar att komma tillbaks till en välfungerande bålmuskulatur efter graviditet.

Vid första mötet undersöks din mage, eventuell diastas mäts samt förmågan att engagera de djupa magmusklerna kontrolleras. Du får instruktioner om hur du bäst tränar på egen hand och får sedan komma tillbaks vid två tillfällen för att säkerställa ett riktigt bra resultat. Vill du bara komma på en enskild kontroll så går det såklart också bra.

Svenska naprapatförbundet

ProRehab är medlemmar av Svenska naprapatförbundet

Svenska Naprapatförbundet bildades 1971 och är ett yrkesförbund för naprapater. Förbundet stödjer forskning, sätter upp etiska regler för naprapater, arbetar kontinuerligt med patientsäkerhetsfrågor och erbjuder kvalificerad fortbildning. Alla medlemmar i Svenska Naprapatförbundet har lagstadgad patient- och ansvarsförsäkring. Läs mer om naprapati

 • Akuttider varje dag

 • Alltid professionellt och trevligt bemötande

 • 15 års erfarenhet av såväl icke-motionärer som elitidrottare

 • Individuellt utformad behandling

 • Gratis parkering direkt utanför mottagningen

Boka via telefon

Välkommen att ringa oss för rådgivning och tidsbokning. Vi är tillgängliga på telefon alla vardagar 08:00-17:00.

Du når oss på 08-585 000 09.

Boka tid online

Boka tid när det passar dig. Klicka på Boka tid online-knappen för att komma vidare till vår bokningstjänst. Här kan du välja tid och vilken naprapat du vill träffa.

Boka tid online

Boka tid online

Boka tid när det passar dig. Klicka på Boka tid online-knappen för att komma vidare till vår bokningstjänst. Här kan du välja tid och vilken naprapat du vill träffa.

Boka tid online

Boka via telefon

Välkommen att ringa oss för rådgivning och tidsbokning. Vi är tillgängliga på telefon alla vardagar 08:00-17:00. Du når oss på 08-585 000 09.

Ring 08-585 000 09