ProRehab
naprapat
i Arninge, Täby

Hör du till dem som ofta går omkring med huvudvärk, har återkommande ryggbesvär eller värk i andra leder? I så fall: något av det mest lönande du kan göra är att investera i dig själv!

Boka en tid

Vi på ProRehab tror på kroppen

Vi på ProRehab betraktar kroppen som en helhet. Kroppen är till för att användas och lösningen på ont i kroppen är att se till att muskler, leder och inre organ är i balans. Det är här vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig att bli av med din smärta. Vårt jobb är att ge dig och din kropp det den förtjänar – bästa möjliga naprapatbehandling. Bästa möjliga förutsättningar att fungera så bra som möjligt så att du kan göra det du vill.

Träffa våra legitimerade naprapater

Vi förenas genom ett stort intresse för kroppen och en önskan om att hjälpa våra patienter att uppnå sina mål, oavsett om det handlar om att bli smärtfri eller att träna eller tävla obehindrat.

Sofie Hallvig
Sofie HallvigLeg. naprapat
Anne Weibull
Anne WeibullLeg. naprapat
Helen Westin
Helen WestinLeg. naprapat
Anette Wiborg
Anette WiborgLeg. naprapat
Tommie Sandell
Tommie SandellNaprapat

Vanliga frågor (och svar)

Ja, det går bra att betala med kort och om du betalar via ett företag använder vi oftast faktura.

Ja, om du har tecknat en sjukvårdsförsäkring via ditt försäkringsbolag så går det bra att använda den hos oss. Du behöver först kontakta ditt försäkringsbolag och få ett godkännande. Ta med ditt skadenummer eller ärendenummer till oss vid första behandlingen.

En behandling tar cirka trettio minuter.

Massage är en av våra behandlingstekniker, och anser vi att en muskel eller ett område är i behov av massage så utför vi det.

Ja, i betydelsen att vi justerar rygg och leder med manipulationstekniker.

Utbildningen omfattar fyra års heltidsstudier samt ett års legitimationspraktik.

ProRehab är medlemmar av Svenska naprapatförbundet

Svenska Naprapatförbundet bildades 1971 och är ett yrkesförbund för naprapater. Förbundet stödjer forskning, sätter upp etiska regler för naprapater, arbetar kontinuerligt med patientsäkerhetsfrågor och erbjuder kvalificerad fortbildning. Alla medlemmar i Svenska Naprapatförbundet har lagstadgad patient- och ansvarsförsäkring. Läs mer om naprapati

Svenska naprapatförbundet
ProRehab triangeln

ProRehabs historia

ProRehab Sverige AB grundar sig på ett stort intresse för kroppen och en önskan om att hjälpa andra.

Hitta till oss i Arninge, Täby

 • Från Danderyd
  Kör E18 norrut och sväng av vid Arninge S. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 10 min.
 • Från Täby
  Kör E18 norrut och sväng av vid Arninge S. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 5 min.
 • Från Vallentuna
  Kör Arningevägen (264) mot Stockholm tills du kommer till Arninge industriområde. Sväng vänster in på Leverantörsvägen och sedan andra höger som är Måttbandsvägen. Körtid c:a 10 min.
 • Från Vaxholm
  Kör Kungsvägen (274) mot Stockholm och följ skyltningen mot Vallentuna, Arninge. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 15 min.
 • Från Åkersberga
  Kör Roslagsvägen (276) mot E18, fortsätt söderut på E18 och sväng av vid Arninge N. Du hittar hos mitt i Arninge industriområde på Måttbandsvägen 12. Körtid c:a 10 min.
 • Gratis parkering direkt utanför mottagningen

Till toppen