Tjänster

Naprapattjänster

Här hittar du våra tjänster, såsom naprapatbehandling och rörelseträning. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Naprapatbehandling

Behandlingen syftar primärt till att minska smärtan och återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet. Därefter läggs vikt vid att analysera och åtgärda bakomliggande orsaker som till exempel muskulär obalans eller brister i arbetsmiljön.
Läs mer om Naprapatbehandling

Rörlighetsträning

I rörlighetsträning ingår en rörelseanalys av rygg och leder, ett skräddarsytt träningsprogram samt individuell genomgång av programmet.
Läs mer om Rörlighetsträning

Idrottsskador

Vi har arbetat med såväl motionärer som elitidrottare och olympier. Ju mer du vill prestera med din kropp desto viktigare är det att få rätt hjälp. Vi arbetar både preventivt och hjälper till med rehabilitering om skada har uppstått.
Läs mer om Idrottsskador

Sjukvårdsförsäkring

Vi samarbetar med flera försäkringsbolag. De flesta sjukvårdsförsäkringar täcker flera naprapatbehandlingar per skada och år.
Läs mer om Sjukvårdsförsäkring

Företagsmassage

ProRehabs massör kommer till er arbetsplats. Vi har på förhand bestämt hur ofta och vilken dag besöket ska ske. Löpande får personalen en uppskattad och ofta välbehövd service.
Läs mer om Företagsmassage

Föreläsningar

Vi skräddarsyr föreläsningar kring kropp och hälsa efter önskemål. Anne Weibull och Sofie Hallvig är utbildade kommunikologer, certifierade på advanced level av Skandinavisk Institutt for Kommunikologi.
Läs mer om Föreläsningar

MammaMage

Du är välkommen till oss på ProRehab om du vill ha hjälp att komma igång med din magträning, har besvär eller är osäker på om magmusklerna läkt som de ska.
Läs mer om MammaMage